1K
2025-02-07 0 浏览
🧨约咗朋友拜年,咁啱喺旺角落车就喺旺角😛食埋先至再过去个friend度啦👍🦐柚想虾你:睇个名就已经觉得好有趣😄呢个沙律入面有好多材料✅鲜虾🦐柚子肉同埋好多蔬菜🥬上面仲铺满好多蟹籽😋味道好夹❤️咬又卜卜声又爽口🥳🥭忘不了你:呢个卷物上面系清甜嘅芒果❤️入面卷住好多炸牛肉同埋芝士🧀一口一啖💯正呀喂🥳🐠网烧味淋鱼干:好juicy嘅鱼干🔥上面铺了甜甜嘅酱汁😋おいしい🐂埼玉网烧牛舌:个牛舌好正💯入口超爽又惹味👍呢个一定要试呀🥳🐽鹿儿岛黑豚荔枝卷串烧:烧到好香口嘅豚肉入面包住粒好甜嘅荔枝肉🍒好食🤤🐟盐烧白鳗:钟意食鳗鱼嘅朋友仔呢个必食白嘅鳗鱼就一定唔好错过喇👍白鳗鱼唔系好多餐厅有得食🥢烧咗烧嘅白鳗鱼油脂香味出晒嚟😍咬落去鱼皮表面仲好脆口架🔥所以一定要趁热食呀🥳🐥大阪自家制炸鸡:炸鸡酥脆外皮而且炸完仲好多汁🍗腌得又入味😍入口嘅味道系咸咸香香好惹味💯

🐥大阪自家制炸鸡炸鸡酥脆外皮而且炸完仲好多汁🍗腌得又入味😍入口嘅味道系咸咸香香好惹味💯