2017-07-17 100 浏览
今日星期日优闲假期。 如常同老婆行下花墟, 行完之后佢又约左佢个friend去联合行街, 一条友, 攰攰地想揾个地方坐下。 醒起上次经过洗衣街有间新开cafe . 过去睇下有冇位先。 去到门口, 入面都full full地, 毕竟系星期日, 不过呢间cafe 门口有张长吧枱, 最岩我呢d 伪文青消磨下时间,门口吧枱座位望住对面块草地感觉更加悠闲, 一个人点左一个特级牛肉汉堡加杯热Latte . 食物嘅味道相当唔错,汉堡用料好足。 牛肉味道相当重, 加上薯条on side . 即叫即炸薯条又香又够脆。 唔错。 值得一提既系杯Latte . 个人觉得味道好好, 咖啡味同奶味岩岩好,加上杯上既拉花, 可见咖啡师用心制作出品, 虽然我唔系一个咖啡专家, 但系来到呢间铺感觉系好warm. 加上见到在场店员好有heart 同好有礼貌, 绝对系会返兜既cafe. 下次可以行花墟前来食个all day breakfast . 见隔来枱个客碟all day 好正

特级汉堡配薯条
Latte