2023-10-02
Holiday mode有惊喜的串烧店🫣第一次去坚尼地城揾食 索性想拣间望到海傍的chill下 结果拣中呢间串烧店虽然小店地方唔宽敞 但bar枱位睇到入面即烧即送出黎都唔错☺️烧厚牛舌坚好食😋食完真系可以再NG鹅肝多士比较试过其他的薄身 但相对油腻感较低😉鹅肝煎法同其他试过唔同 呢个外层微脆都唔错烧豚肉荔枝串食落有层次又几fresh另外烧鸡胸软骨都烧鸡皮都好出色🤤食到8899想加个甜品 原意想叫个抹茶红豆刨冰 但门口几搞笑的staff话无哂 即刻有啲失望点知隔左一阵又话可以special 做一个Oreo比我地😍结果原来big boss仲有呢个shaved ice Oreo shaved ice 的Oreo唔算好多仲好碎但个冰出奇地超绵滑!甜度又岩岩好👍🏻无念过串烧店可以有一个咁有质素的shaved ice🥰整体食物质素都好好 门口男staff好搞笑兼又中又英沟通咁又有啲可爱😜feel到佢系一个有性格有态度的人👍🏻我有少少欣赏佢😂最后温馨提示大家最好book位先 见座位唔多booking都颇full 同埋系pet friendly restaurant 😄
有惊喜的串烧店🫣
烧厚牛舌坚好食😋食完真系可以再NG