2020-10-28 64 浏览
每次去食嘢,如果见到有杂锦拼盘呢啲就一定会叫,今次都唔例外,可以试多几样嘢,呢个拼盘有猪扒、春卷、鸡翼、无骨凤爪、炸虾饼,每样都好好味,唔会油腻,食完其实都会有少少饱。有两样嘢觉得惊喜嘅,第一样系佢个南洋海鲜喇沙掺掺,汤底味道好浓郁,喇沙嘅味道同奶嘅味道相配得几好,一碗里面有米粉都有好似意粉嘅面,两种面加上汤底,再有埋唔同嘅海鲜,碗嘢性价比高;第二个惊喜系佢杯牛油果沙冰,觉得佢个口感似奶昔多啲,味道好好好,一路饮同朋友一路赞杯嘢,有机会要试,都有饮原只椰青,味道清甜。仲有金沙骨肉骨茶,系我哋钟意饮嘅味道,药材味浓,连啲金沙骨都好入味,一饮就可以饮好多,正!呢度嘅环境装潢都令人几舒服,坐得都舒服,服务态度好。
杂锦拼盘

南洋海鲜喇沙掺掺
牛油果沙冰

金沙骨肉骨茶

呢度嘅环境装潢都令人几舒服,坐得都舒服,服务态度好。
2020-10-22
用餐时段