2022-12-26
连续几日圣诞红日,同朋友去梅窝玩,我早到周围睇下有咩好食,第一次试,有惊喜哦下次会再返嚟试下,或者会堂食,因为可以打机, 今次朋友ot迟咗放工唯有外卖。在梅窝码头和巴士站个边, HSBC隔离,好容易见到入到嚟发现有部机,员工叫佢Arcade table,下次黎想玩下 呢个海鲜煲好好食, 佢个汁好特别, 因有朋友唔食得辣, 我嗌咗个小小辣汉堡包都好食,最惊喜系炸鱼, 唔似一般餐厅咁厚嘅炸粉, 食落去好脆口至于side dish, 我最钟意食眉豆猪脚, 薯蓉唔会太heavy, 椰菜沙律畀我朋友清晒买咗呢罐柚子饮品,不错哦! 赞。唔知超市有冇呢只饮品买呢。。。总括嚟讲我和我朋友都好满意, 环境舒服, 加埋店内的音乐,好正呀 😌 by the way,铺头用嘅外卖餐盒,甚至外卖袋原来都是可生物降解的, 手感同胶袋好唔同。 又有美食,又对环保出一分力
在梅窝码头和巴士站个边, HSBC隔离,好容易见到