2017-12-08 33 浏览
一出炮台山站就见到,好方便,约朋友唔驶揾。呢度主打日式海鲜既居酒屋,仲有季节special ,都几新颖菜食,唔系一般食到的。见佢好多poster sell唔同日本啤酒,试左呢个,几香麦味,清清地,爽呀!呢度生蚝,特价$25,估唔到地大大大只,而且系日本生蚝,成只碟咁大,仲有日式酱汁同葱花,几特色,而且重点系,好新鲜! 真系好超值烧帆立贝,是店员推荐下叫的,上碟又系超大粒,用牛油烧,好香,半生熟,鲜甜唔韧。无介绍错日本牛辣味汤饭,有豆腐,大葱既辛辣汤饭,好野味,但都几辣,系渗出嚟既辣,钟意辣或者喺冬天都要一试。整体质素都唔错,店员亦主动介绍好多食材及煮,真系有居酒屋既relax感觉!十分喜爱!会再来的
一出炮台山站就见到,好方便,约朋友唔驶揾。

• 烧帆立贝
  • 生蚝