2017-01-10 8352 浏览
朋友生日饭,真系念到头都爆,又想比小小惊喜佢,但又唔想比佢知,之后同事介绍食哩间放题,佢话打去BOOK位时讲底个日有人生日,就会有惊喜,咁生日朋友又钟意食日本野,咁成班FD去就决定食同事介绍个间相扑手日式放题啦!我觉得哩个活动好搞笑,到7:30左右就会有位师父出黎,之后店员就会开咪,排队打卡拎蚝食丫原来,会即场开生蚝!佢都有得点生蚝,真系好大只同好肥美鲜甜,我班朋友都狂食~薯角牛肉粒,薯角炸得好好味好香脆,牛肉粒都好嫩口,唔会好硬,好味道!甜虾够份量又大只,玉子我最爱好甜都滑口,三文鱼肥美!这个沙律的酱是粉红色,甜甜地,几特别的味道,可一试!牛油粟米真系好香浓既牛油味,,,好好味!韩国芝士面我最爱..真系好香浓既芝士粉味,我一个人食哂成碟啰...太好味!好似系猪肉包芦笋,好多芦笋,好新鲜够爽口,酱汁既配搭真系好好味!食食下野突然熄灯再播生日歌,原来就系为生日既TABLE送上惊喜,气氛都好好,我地班朋友都一起唱生日歌同拍手欢呼,生日朋友都好开心,佢既一个酥皮再有拖萝小食,朋友都大赞好味又新鲜!
佢都有得点生蚝,真系好大只同好肥美鲜甜,我班朋友都狂食~
甜虾够份量又大只,玉子我最爱好甜都滑口,三文鱼肥美!
这个沙律的酱是粉红色,甜甜地,几特别的味道,可一试!
牛油粟米真系好香浓既牛油味,,,好好味!
2017-01-06
  • 熟食