2022-08-25 24 浏览
最近系网上见到元朗附近开左间高尚又简洁的日本料理店,决定试下呢间Omakase,非常亲民,价钱都唔算贵~马上同好友一齐去试试啦~ ✌🏻入到间餐厅,装修设计真系好靓好似置身于日本内,服务又好👍今次我就叫左海胆杯及松叶蟹肉、江户前文蛤、池鱼寿司、三文鱼刺身同帆立贝寿司~🐡😋海胆杯及松叶蟹肉寿司🦀真系好惊喜,好鲜甜,蟹肉又多,超级好食! 时不知野生三文鱼刺身又肥美而又厚,真系CP值劲高呀😆帆立贝寿司竹炭盐系我至爱,帆立贝肉质白嫩而又鲜甜,再配上竹炭盐真系绝呀 🤤池鱼寿司又好特别,中间会放姜蓉而且入面仲有少少葱花,师傅仲教我地点食先系最好味!🐟江户前文蛤系第1次食,蛤原来可以做到咁完美,口感好弹牙之余,仲好特别~总括而言,呢间真系十分超值🍣 值得再次光顾!

入到间餐厅,装修设计真系好靓好似置身于日本内,服务又好👍

总括而言,呢间真系十分超值🍣 值得再次光顾!