2022-07-19
˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂 ⃞⃛୭ᐝ MOOMOO汉堡包店° 𖥧𖡆𖦥ꔛ☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧谂住是但喺观塘附近食个快~点知遇到惊喜汉堡店🤤👍🏻餐厅仲设有out Door🚪而且店务员超级好🫢我同朋友想一人一半🥯店务员帮我哋切开咗🤤💕𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝◆经典之堡 $60 外软内脆牛油烤烘面包🥯美国车打芝士新鲜手打优质美国谷饲牛肉😍新鲜嘅生菜同蕃茄配上秒制嘅MooMoo汁啖啖肉又唔腻~而且超级足料👍🏻◆咸蛋黄鸡堡 $69牛肉成日食!见到呢个咸蛋黄鸡汉堡好似好特别咁咸蛋鸡,生菜,番茄🍅OMG!对于钟意食咸蛋黄嘅我觉得超级正~呢个汉堡特别得来嚟好食😋◆芝士肉酱薯条配汽水 +$29 (跟餐)芝士配肉酱不错,每条薯条都沾满美味的肉酱同芝士💕◆炸洋葱圈热辣辣的炸洋葱圈😍虽然系有少少热气但真系食到唔停得口💕◆ 柠檬冰茶酸酸甜甜💕几解渴❤️༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果钟意我嘅分享记得fσℓℓσω me ◡̈ ༘༘ ₊˚· ७── ⁼³₌₃ ˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ MooMoo≋ ≋ 观塘巧明街94-96号鸿图
⃞⃛୭ᐝ MOOMOO汉堡包店° 𖥧𖡆𖦥
谂住是但喺观塘附近食个快~
点知遇到惊喜汉堡店🤤👍🏻
新鲜嘅生菜同蕃茄配上秒制嘅MooMoo汁
啖啖肉又唔腻~而且超级足料👍🏻
◆咸蛋黄鸡堡 $69
牛肉成日食!见到呢个咸蛋黄鸡汉堡好似好特别咁
咸蛋鸡,生菜,番茄🍅
OMG!对于钟意食咸蛋黄嘅我觉得超级正~
呢个汉堡特别得来嚟好食😋
◆芝士肉酱薯条配汽水 +$29 (跟餐)
芝士配肉酱不错,
每条薯条都沾满美味的肉酱同芝士💕