2019-09-19 34 浏览
今日同朋友唔知食咩好..于是就同朋友喺OpenRice search下观塘附近有咩好食..见到呢间社企餐厅啲嘢食都好似好精致所以我哋就决定去试吓啦😋餐厅里面提供左几款set dinner比客人选择..但如果想散叫其他野食都可以加钱转做set dinner👍🏻Set dinner包括左头盘沙律🥗.蒜蓉包.餐汤.主菜.甜品同埋饮品一杯..都系二百几..都几抵食👍🏻前菜我选择咗食烟三文鱼沙律配柚子汁..好开胃..味道唔错🤪反而个汤比较清..唔算太啱我胃口..但如果钟意清淡既可能会比较喜欢..主菜系我最钟意食嘅黑松露意大利饭♥️♥️黑松露味道超级浓,超级超级正🤩大家真系要叫黎食呀🤩严重推介🥳最后就系一个小小嘅朱古力蛋糕仔甜品作为尾声啦,份量啱啱好,唔会太多,可以系尾食少少甜野,唔错唔错👍🏻

前菜我选择咗食烟三文鱼沙律配柚子汁..好开胃..味道唔错🤪