2023-08-02 945 浏览
夜晚谂住求其揾间餐厅食,见到呢间出面咁多人等外卖,就决定试下呢间。本身以为系好普通嘅粥面店,点知食左几啖觉得好有惊喜!即刻影返张相写食评🤣🐤口水鸡 $42 🌕🌕🌕🌕🌑唔系死辣嘅口水汁👍🏼带啲酸酸地嘅辣味,好开胃,而且份量都好够,鸡肉都好嫩滑!🍜招牌云吞汤面 $38 🌕🌕🌕🌕🌑汤底系大地鱼汤,饮到个鲜味。面嘅份量都好多,亦都唔会有好大阵碱水味;云吞都比左6只大嘅,食完真系要捧著个肚返屋企🤣🥤薏米水 $10 🌕🌕🌕🌗🌑几足料,除左薏米仲落左啲姜。甜度都啱啱好👍🏼不过可能店舖太多人、太忙,店员未睇清楚我系咪饮晒就收走左,所以我有成差唔多半杯冇饮到😭😭😭不过整体食物质素都好满意,暂时系我去过最钟意嘅粥面店。下次会再黎!

🐤口水鸡 $42 🌕🌕🌕🌕🌑

🍜招牌云吞汤面 $38 🌕🌕🌕🌕🌑