餐厅: 浦東晉家門
资讯:

2018-10-01 383 浏览
是日途径太子附近工作,再揾个朋友医下个肚,见到呢间餐厅装修几好睇,本身以为系食中式野,但一打开个Menu,全部都系西式,真系够哂特别!佢地GE装修同餐牌设计都好式,其实唔打开份Menu,都估唔到系食西餐茴香白酒煮青口  $78青口份量都不少,而且每只青口都够大只,食落味道足够,佢地仲落左小小芝士粉系面,食落更加香口~渔人海鲜薄饼 $108个Pizza不算好厚,但焗得岩岩好,个底咬落香脆,平时食一件已经觉得好full,今次呢个好味到不自觉咁两个人一齐KO哂成个Pizza仲要唔觉得好"济"~ 呢个Pizza认真值得推介!龙虾忌廉汁意大利饭 $108一直喜爱吃意大利饭的我少不了叫一份黎试试,好在佢地份量都预得岩岩好,唔会令你觉得太"济"。呢碟龙虾忌廉汁意大利饭 ,饭的硬度岩岩好,配合埋D海鲜同龙虾忌廉汁,够哂Creamy,味道令你一试难忘猪肉肠酥皮卷 $128未食过猪肉肠配酥皮卷,系Menu上见到都即刻叫黎试下! 佢地系用酥皮包住条猪肉肠一齐去焗,够特别!而且唔好睇佢得2条,其实一人一条系岩岩好~ 值得推介!!草苺松饼 $78最后当然黎返一份甜品作为终结啦! 个草苺雪糕非常好食! 唔会太甜,

茴香白酒煮青口  $78

渔人海鲜薄饼 $108

龙虾忌廉汁意大利饭 $108

猪肉肠酥皮卷 $128
而且唔好睇佢得2条,其实一人一条系岩岩好~ 值得推介!!

草苺松饼 $78
最后当然黎返一份甜品作为终结啦! 个草苺雪糕非常好食! 唔会太甜,松饼又岩岩好,唔会太淋或者太脆口~ 配合埋雪糕,口感一流~!

总结呢间中西合壁GE餐厅真系惊喜十足~ 无论装修设计定食物质素都好,我都诚心推介!
而成个晚上,老板都一直播住D怀旧80后的歌曲~ 成个感觉好特别..