2015-12-11
揸车经过呢一间餐厅几次, 被佢既高楼底吸引, 前一排fb group有人推介, 趁细仔寻日生日决定一试.比起隔离餐厅, 呢间既招牌的确唔起眼, 同埋灯光昏暗兼少人, 容易俾人觉得间野无开, 踏入门口果一刻都有D心大心细.帮两个小朋友点左份儿童餐, 有汤, 主菜, 餐饮同甜品. 份量足够两个2-3岁小朋友食饱肚, 肉酱意粉用既蕃茄好鲜甜, 粟米落左牛油煮好香口, 阿仔食得好满意, 收货.我地三个大人拣左一份二人餐+一份set dinner餐汤略嫌淡味, 其他都有水准黑毛猪扒肉质好林, 沾埋D 汁话咁快已经俾我地扫清哂, 配菜既薯仔好正, 大仔食完猛指住要encore.虎虾意粉用既白汁好香好开胃, 意粉煮到al dente, 由于我少食海鲜, 净系食左只虎虾, OK 几弹口.Set dinner 点左孜然烧春鸡, 只鸡好入味, 味道几特别不过我都系钟意传统煮法多D.最后上餐饮, 大大杯唔似得市面好多餐厅加劲多冰/细杯.食埋杯雪糕, 大满足. 值得推介同埋再帮衬.
西班牙黑毛猪鞍扒配香蜜糖苹果酱
烧虎虾海鲜香槟忌廉汁意粉
最后上餐饮, 大大杯唔似得市面好多餐厅加劲多冰/细杯.
食埋杯雪糕, 大满足. 值得推介同埋再帮衬.