2022-10-25 37 浏览
呢间酒吧餐厅格调较暗,装修独特,室内的桌、椅以木为主,当然少不了以足球为主的装饰,例如:球队嘅旗、球衣等等,好有风格。职员服务很好,够体贴细心,有耐性,服务周到,坐得舒服,环境优美,整体都几满意,而且食物好食🤣👍🏻😋加分!我见openrice推介所以就来食下~我地食咗龙虾汁海鲜意粉$128,龙虾汁浓郁香滑,意粉好食入味,海鲜味好够,易咬易消化💛😋🦐正正子!澳洲M5和牛西冷$268,有5成熟,7成熟,同埋可以选唔同既汁,有黑椒汁,烧汁,蒜蓉汁等等,我就钟意食7成熟黑椒汁,肉多汁嫩滑,弹牙可口,黑椒汁辣辣地热辣辣劲好食❤️‍🔥❤️‍🔥配啤酒🍻饮好完美配合🤣🤣够晒惹味!特别既组合反而几有惊喜!