2017-07-19
上openrice睇下D lunch buffet有冇咩介绍,见D人对呢间的食评吾错,价钱又大众化,所以订了位,其实几年前都食过,但已经忘记晒,不过应该吾会太差……我十二点前已到,环境好干净,同几年前嚟吾同咗,应该装修过,服务都OK,当时人流吾算多,可能系WEEKDAY,第一转饮咗碗中汤先~眉豆发菜瘦肉汤,都ok。之后食鲜果生律,好好味,然后食生蚝、冻虾、刺身,个生蚝虽然细只,但我觉得ok,又新鲜,冇咸水味或腥味,刺身、冻虾都新鲜,冇乜特别……我见热荤都有多款~咕噜肉、鱼柳、炒饭、炒乌冬、pizza、薯角、焗蔬菜等,有中西式汤,也有糖水、粥、豆腐花、pancake、甜品、生果、dryers雪糕,原来我有好多都冇食呀,呢度饮品除咗COFFEE、、绿茶、柠水外,还有果汁机的金桔柠檬、橙汁,仲有2款沙冰选择,值得一提系,呢度有港式奶茶饮,自己落花奶(其实落花奶系香滑D),加糖,个茶底够香浓,好OK,值得一赞。。。你可以话5星级酒店包1杯DRINK系HIGH CLASS D(其实吾好饮),但我比较喜欢这种形式,又可试多几款饮品,感觉吾同。认真,呢个价钱二百几,有生蚝食都好合理同抵食了,而且吾系
认真,呢个价钱二百几,有生蚝食都好合理同抵食了,而且吾系差果种,仲有少少惊喜,希望吾会因为食评好而加价啊!