2022-05-12
听闻 呢间好难Book位,好彩朋友有熟人book佐食lunch.1-2前菜,炸虾仔同鱿鱼,鱼生片。虾仔值得赞下,虽然细细只,但咬落系有肉,炸得岩岩好,好香脆👍3. 赤贝,够鲜甜,师傅递俾我前拍佐下,话口感会再好啲,见到佢欲紧🙈4-5,7-8 新鲜又系季节,好味6. 酥炸仙贝,好食,脆脆地又鲜甜👍9. 好大只鸡翼,师傅话系斗鸡啲鸡翼,所以特别大只,皮脆内嫩,呢只鸡斗输佐🥺10. 海胆,呢个一入口大家都惊呼,实在太好味,第一次食以天妇罗紫菜底嘅,一起咬落口感超正,海胆好多又鲜甜甘甘地👍👍👍其他都系正常发挥,其实只要够新鲜再岩好季节嘅都唔会差,加分嘅就要睇师傅点加工件鱼生令佢再好味。啲寿司饭口感都几好,唔太识揸筷子嘅我夹起都唔散😂全部14-16件寿司,另加冻豆腐,面豉汤,沙律,甜品,咖啡,食得好饱好饱😋Omakase 本黎就唔会平,呢间系稍贵,但绝对值得食😊服务都好好,唔知系咪熟先咁好服务喇🫣
4-5,7-8 新鲜又系季节,好味
6. 酥炸仙贝,好食,脆脆地又鲜甜👍
啲寿司饭口感都几好,唔太识揸筷子嘅我夹起都唔散😂