2024-10-10
✨慢煮鸡胸牛油果沙律🥗✨购自:Fifty.V (湾仔轩尼诗道55号地下1及2号舖)价钱:$105推荐度:8/10-湾仔轩尼诗道新开咗一间精品Cafe 橙色白色拱门设计🧡空间感十足 环境几舒适✅ 坐喺窗边位仲好适合打卡影相📸 店员亲切友善 好值得加分💯 除咗主食之外 店舖仲有疏乎厘 芭菲等等嘅甜品🍨💚薄切慢煮鸡胸口感嫩滑 唔会粗鞋✨再洒上黑椒调味 健康又好食😋 牛油果够熟 味道几香滑 特别欣赏佢嘅沙律菜够爽脆 淋上柚子汁食落酸酸甜甜❤️ 高蛋白质之余 又有饱腹感 非常推荐‼️💛-✨Yogurt Bowl 🥣 ✨推荐度:7.5/10-乳酪碗味道好丰富 入面有granola 蓝莓🫐红莓 🍓香蕉🍌等等☝🏻乳酪食落酸酸甜甜 口感浓稠 granola食落松脆✨配埋各种水果 有丰富嘅纤维 而底下就有士多啤梨果酱 捞埋一齐食 味道唔会单调❤️ 个人觉得果酱少返啲会更好✅-其他参考:✨Ice Infused tea ✨价钱:$50推荐度:8/10-✨手冲咖啡☕️ ✨价钱:$78推荐度:7.5/10
购自:Fifty.V
(湾仔轩尼诗道55号地下1及2号舖)
价钱:$105
推荐度:8/10