今次讲下香港本土铁板烧品牌-板上。😁 ⁣⁣黑豚汉堡。脆薯皇 ($62) [好味度:7/10]⁣一嚟就系见到一个超大嘅burger,成我手掌咁大呀。🖐️ 而且一咬落去佢系d汁系流晒出嚟。😚 我觉得佢嘅配料系做得仲好过主角豚肉㗎,因为佢𠮶啲生菜番茄全部都好清新好fresh,同埋份量啱啱。🤩 好很正系个芝士,熔咗之后,劲重芝士味呀!😋 反而佢个肉呢就唔够肉味,亦都系比较鞋啦,同埋肉汁都冇锁好,分量都唔够多,失色非常。😫 本身食完个包已经好饱,仲要送埋啲入面充满好饱满薯仔肉脆薯皇,真系饱上加饱,但系咁脆又唔舍得唔食。😅 ⁣⁣板上(深水埗)⁣⁣其他评分⁣⁣⁣⁣靓靓度(7/10)⁣⁣⁣⁣性价比(8/10)⁣⁣⁣⁣回头度(9/10)⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#颓饮颓食 #板上 #铁板烧 #本土 #griddletop #teppanyaki
今次讲下香港本土铁板烧品牌-板上。😁 ⁣

黑豚汉堡。脆薯皇 ($62) [好味度:7/10]⁣

板上(深水埗)⁣⁣