2024-05-13
本身唔系特别钟意食韩国嘢,但系今日又唔想食中式,又唔想食日式,见到呢间个门面几靓,又有午市Menu就入去试吓!午市餐拣咗个海鲜锅配手切面面,同埋麻油鸡!午市餐𩠌嘢饮同埋泡菜沙律好抵食!只需一百几蚊咋!有机会就一定要嗌!有我最钟意嘅无糖可乐,阿妈就嗌个果茶, OK饮品泡菜只是海鲜锅劲惊喜,我哋两个都超钟意食!佢个面系类似上海面,你自己放落去不过比上海面更加烟靭!钟意食腍啲嘅就落耐啲,如果钟意硬 早啲拎上嚟!好过瘾😍麻油走烧鸡,我哋就麻麻哋逗逗,不过就觉得烧酒好特别!我就咁用烧酒到喺个碗度浸啲鸡就觉得好特别几好味 返去仲建议阿妈可以咁样煮𩠌🤤有个炸鸡安格斯铁板牛,$258都好有诚意!牛扒大概三成熟上枱,自己调教想食嘅成熟程度 唔系太熟嘅话就唔系我杯茶㗎啦哈哈!好好味,想食牛好耐,呢件系一个有质素嘅牛😍仲有个炸海鲜拼盘!有炸虾炸鱼柳炸洋葱同埋炸八爪鱼!虽然佢好似贵啲但系完全系足料,炸虾同炸鱼柳都有五件,佢有一定厚度嘅粉皮,但系入面嘅材料都非常厚实!鱼柳嘅鱼肉好多 超正 八爪鱼,亦都新鲜弹牙👍🏻唔系周围有得食最后嗌个甜品都超级满足!系士多啤梨雪花冰,有一球雪糕下面有牛奶味嘅雪花冰侧边再post
最后嗌个甜品都超级满足!系士多啤梨雪花冰,有一球雪糕下面有牛奶味嘅雪花冰侧边再post左士多啤梨,又有生果又有雪糕,画上完美嘅句号!
环境非常之好,阿妈非常满意!仲配有手套纸巾湿纸巾,喺每张枱俾客人食炸嘢嘅时候用 非常之细心!店员嘅服务态度亦都非常友善 非常满足嘅午餐 大赞😍👍🏻👍🏻👍🏻