2020-12-05
#foodhkdiscoverer黄店_铜锣湾💛—冬阴公忌廉海鲜扁意粉($76)🍝 望落去好似普普通通😕 点知食落好惊艳🥳 忌廉超浓冬阴公味🥘 香料味超浓👃🏻 好似真系饮紧冬阴公汤咁🤩 甜酸做到啱啱好👍🏻 海鲜都好足料🍤 有螺肉同鱿鱼🦑 鲜得嚟好弹牙🥰 扁意粉弹牙有咬口🤤 可以挂到好多汁😋 意粉汁食落好creamy🥛同扁意粉prefect match 🙌🏻 完全无谂过可以咁fusion👫🏻绝对值得encore😎😎—烧汁豚肉意粉 ($66)🐖 一黎到就闻到好香👃🏻 烧汁好惹味😋 食落好鲜甜🥺 完全将彩椒嘅甜引左出嚟🫑 豚肉都有好几块🐷 都几有咬口🤤 意粉炒得几干身🤓 收汁收得啱啱好🤩 意粉煮得好弹牙😎 唔会炒到过熟👍🏻 性价比几高😋—Oreo碎草莓乳酸🍓 望落好少女👩🏻 草莓味唔会好药水🧪 味道唔系好甜😋 有健康嘅感觉🥙 乳酸味浓🤩 Oreo碎有点缀效果✨ 令杯野稠D😎 值得一试—Unicorn(红肉火龙果蓝莓沙冰)🦄 听落好fantasy🌟 望落去好似一团火🔥 饮落又好踏实😎 好足料👍🏻 真系饮到火龙果同蓝莓味🫐 仲有佢哋D核😂 上面D cream 好smooth同soft☁️
—
Unicorn(红肉火龙果蓝莓沙冰)🦄 听落好fantasy🌟 望落去好似一团火🔥 饮落又好踏实😎 好足料👍🏻 真系饮到火龙果同蓝莓味🫐 仲有佢哋D核😂 上面D cream 好smooth同soft☁️ 唔会死甜😋 有奶味🥛 食开水果都知呢两样系贵价水果💸💸 但系反而几足料🤩🤩 真心推介🥰
价钱: 💋💋💋💋
味道:💋💋💋💋💋
抵食:💋💋💋💋
环境:💋💋💋💋💋
. ——
地点:Felice Cafe & Pasta (铜锣湾)
地址: 铜锣湾希云街12号地舖
营业时间:12:00-22:00