2020-11-12
餐厅做紧假日炸鸡+Pizza 放题 $128 加一加$20就可以焗鸡&小食任食 所以就点咗呢款 由于一心嚟食炸鸡 所以好努力叫唔同口味试下😋😋 好辣嘅朋友可以试期间限定嘅四川麻辣炸鸡 朋友表示辣得嚟几惹味 3只辣椒嘅辣度唔系讲笑😂😂 另一款香草青柠炸鸡都唔错 酸酸甜甜嘅味道 但个人觉得柚子口味做得更好 每啖都有啲柚子肉一齐食 整体唔觉得好腻😌另一款店主推介要试嘅黄金咸蛋炸鸡 重口味人士必选⚠️ 虽然好多款炸鸡都包咗一层酱汁 但炸鸡食得出新鲜炸起 外层仍然好香脆 鸡肉仍然湿润 肉质唔会柴👍🏻-小食款呢讲都几大份 沙律正常表现 炒杂菌嘅黑椒味劲重劲香 腌萝卜如果再腌酸少少会更好食😋 饮品方面虽然个餐唔包 但系买一送一都唔错啤酒当然唔少得 配炸鸡一流☺️ 朋友嘅青苹果特饮几特别 仲配一串软糖装饰🤣整体嚟讲 一班朋友聚会想饮酒食炸鸡 呢间餐厅嘅任食嘅package 都系唔错选择
鸡肉仍然湿润 肉质唔会柴👍🏻
朋友嘅青苹果特饮几特别 仲配一串软糖装饰🤣