2017-11-23 693 浏览
喜欢帮衬小店嘅我地,4个女仔叫咗炸鱿鱼须,黑松露白汁焗原只大蘑菇,韩式辣鸡翼,白汁烟肉意粉,牛扒薯条,每碟都好好味,好出色,有惊喜!首先上枱系炸鱿鱼须,睇落炸得好靓,已经不急及待起筷,所以张相只剩下半碟果然好松脆,同牛扒D薯条一样炸得好,肯定D油唔系隔夜油!黑松露白汁焗大蘑菇,我地叫咗两只share,白汁非常creamy,蘑菇又大又厚,材料一流而我本人最喜爱就系韩式辣鸡翼,系微辣,够入味,最后一只要争而牛排亦煎得啱啱好,见好多人都叫牛排同汉堡,下次我会再去食汉堡试试意粉做到有弹口,分量够晒4个女仔分享!我地仲叫咗每人一杯梳打,我个杯蜜桃椰果梳打够大杯,食炸野衬晒!另外要赞嘅系店内每位工作人员都服务好好,估唔到会换碟。系哩度可以感受到用心经营及值得支持嘅餐厅。不过,小店上菜慢D,适合几个女仔慢慢食,倾下食下就啱啱好!
果然好松脆,同牛扒D薯条一样炸得好,肯定D油唔系隔夜油!

而我本人最喜爱就系韩式辣鸡翼,系微辣,够入味,最后一只要争

意粉做到有弹口,分量够晒4个女仔分享!
不过,小店上菜慢D,适合几个女仔慢慢食,倾下食下就啱啱好!
炸鱿鱼须
黑松露白汁大蘑菇