2023-03-02 2830 浏览
星期日一家人订了14位, 7点前已到, 不用等即时入座, 我们选了套餐加6只乳鸽, 全部都有优惠价, 几抵食仲几好味, 有惊喜上菜喇乳鸽唔肥, 唔太咸, 虽然干咗啲啲, 但好好味, 我都食咗两旧, 因为星期日晚饭优惠多几蚊, 咁平仲想点吖烧鹅好多肉, 皮脆肉嫩, 唔咸, 好怕啲烧味太咸, 依度属于清淡口味嘅, 啱我哋口味, 大家都话正伊面好creamy, 不过伊面份量少咗啲啲, 但啲海虾就好多, 仲几爽口弹牙, 好味我无试过炸鲜奶, 但屋企人反映好食, 香槟骨我有试过, 好林, 仲有柠汁味, 老妈牙齿无力都食到, 仲话好好食西芹腰果炒象拔蚌, 可能系我唔钟意食西芹, 腰果象拔蚌正常, 味道ok。蒸鱼蒸得啱啱好, 略嫌鼓油味道太淡, 浓啲啲会好味啲。炸子鸡我冇食过, 我姨甥仔食咗很多, 相信应该系好好味道㗎花胶翅, 好足料, 除了花胶仲有海参鹅掌非常林, 仲好胶口, 花菇正常, 垫底嘅小棠菜就比较少咗d炒饭够干身最后仲有珍宝蛋黄桃包作为甜品上菜如果快啲会比较好, 成餐饭食咗两个半钟, 大家可以慢慢食, 慢慢倾计都唔错嘅。楼面姐姐服务一流, 经常帮我们跟进催促厨房上菜, 态度十分好。呢餐可
, 全部都有优惠价
, 几抵食仲几好味
, 有惊喜

上菜喇

, 因为星期日晚饭优惠多几蚊, 咁平仲想点吖

脆皮皇子鸽

冠军烧鹅皇

芝士焗海虾伊面

炸鲜奶伴香槟骨

菜芹美果像拔蚌

蒸鱼蒸得啱啱好, 略嫌鼓油味道太淡, 浓啲啲会好味啲。

清蒸珍珠龙趸斑

炸子鸡我冇食过, 我姨甥仔食咗很多, 相信应该系好好味道㗎

金蒜脆皮黄油鸡

花胶翅, 好足料, 除了花胶仲有海参

花胶海味烩翅

蚝皇花胶扣鹅掌

炒饭够干身

瑶柱蛋白炒饭

最后仲有珍宝蛋黄桃包作为甜品

珍宝蛋黄桃包

楼面姐姐服务一流, 经常帮我们跟进催促厨房上菜
, 态度十分好。

呢餐可以话系近期非常满意嘅一餐中菜, 全家都食得好满意。

我哋一定会再帮光顾

2023-02-26