2023-03-08
哈啰大家,我今日食咗一个好有创意嘅拌饭,就系牛油果三文鱼生鸡蛋拌饭,好食到爆灯!😋呢个拌饭嘅制作真系好用心,三文鱼肉条鲜嫩弹牙,牛油果肉滑到冇得输,蛋黄滑嫩香浓,三款食材融合咗一齐,真系好到爆!👍如果大家担心拌饭会唔够饱,唔洗担心,呢个拌饭食落去好有饱肚感,而且仲好健康,三文鱼含有丰富嘅Omega-3脂肪酸,有助于保持心脏健康,牛油果含有高纤维,能够帮助消化,加上鸡蛋嘅蛋白质,真系一个好平衡嘅餐饮选择。👌最后,我要特别提一提呢个拌饭嘅酱汁,佢用咗和风酱汁,味道超级清新同埋唔会太重口味,非常适合大家嘅口味。😍总括而言,呢个牛油果三文鱼生鸡蛋拌饭系一个好有创意同埋好食嘅餐饮选择,非常适合大家健康又有品味嘅饮食需求。🌟🌟🌟🌟🌟希望大家都可以试一试呢个拌饭,同埋享受一个健康同埋美味嘅用膳体验!