2011-11-07 18 浏览
好耐冇去和民食野, 因为觉得无乜特别. 今次特别早少少来到 (6:30PM), 点知都系要等位. 一等就等左40分钟...........虽然等位耐左D, 不过服务唔错, 起码service都算快~冇饿亲我~今次叫左以下几样野~竟然有惊喜:1) 三文鱼刺身: 都算新鲜. 不过冇乜特别. wasabi俾得太少, 唔够我同爱人点.2) 芝士蟹肉带子丸($38) : 炸得好脆, 奉劝大家点呢个食既时候小心d. 皆因内里馅料太水. 一咬落去会喷出来~3) 陶板牛舌 ($38) : 除左唔够厚之外冇咩好挑剔, 好好味~~~ 侍应姐姐见我地张台细又叫左火锅, 细心咁问我地好唔好先煮左再上. 我地好欣然接受佢既温馨提示. ^3^4) 北海道相扑火锅 ($68): 见今期推介就点左. 其实同普通相扑火锅差不多. 配料有: 菜, 蚬, 鸡肉, 红萝卜, 腐皮布包, 豆腐, 金菇...等等. size比我想像中大. 而个汤底又好清甜.o~i~shii~~~5) 芝士豚肉蛋包: 呢个系成晚最好味既一样. 我同男友都唔系太好芝士. 因为唔系样样野夹芝士都好食. 不过呢个既芝士竟然同所有配料都好夹~! 另外叫

今次叫左以下几样野~竟然有惊喜:

三文鱼刺身
芝士蟹肉带子丸
陶板牛舌
北海道相扑火锅
芝士豚肉蛋包
另外叫左一支清酒同绿茶雪糕. 有d价钱唔记得左, 不过印象中埋单系around $300. 呢餐系物有所值~!
绿茶雪糕
2011-10-29