2013-10-15
几年前去过一次Felix饮嘢 一直恨再去食一次饭 见到佢有early dinner set 一于试下 由于系early dinner 可以见到景色既转变Early dinner set 供应时段为6-8PM 每位包头盆主菜甜品及餐茶 early dinner set 既内容会一段时间转一次 而今次用餐时 头盆可拣1)带子他他 2)蟹肉沙律 剩系试左沙律 蟹肉超多同超好味 伴碟既parma ham芒果多士都唔错主菜可拣1)日本黑豚伴炸豚肉ravioli 黑豚超好食因为我钮钟意食肥肉 同行家人有人认为过肥 但一致认为ravioli好干2) 鲈鱼好一般 无值得推介既地方甜品番石榴雪糕伴杂莓沙律 偏甜无特别 家人反而欣赏伴碟既Rasberry macaron再加上付送甜品有朱古力macaron cookies 同朱古力 cookies一如以往值得推介半岛曲奇一向水准稳定 可以一试 服务就一贯五星酒店质素景色唔算最靓因为有帘挡住景观呢个价钱可以一试
头盆可拣
1)带子他他
2)蟹肉沙律
剩系试左沙律 蟹肉超多同超好味 伴碟既parma ham芒果多士都唔错 主菜可拣
1)日本黑豚伴炸豚肉ravioli
黑豚超好食因为我钮钟意食肥肉 同行家人有人认为过肥 但一致认为ravioli好干 2) 鲈鱼
好一般 无值得推介既地方
甜品