2013-11-10
寻日(9-11-2013 Sat)晏昼,男友收工后过o黎,问我想食咩o野,佢买o黎食.我想试吓朝早唔开o既冠华粉面.就约男友o黎,我o地差唔多1:00pm,但都未开门,咁拉男友去威利啦,点知佢话佢朝早已经食o左.咁…就隔离呢间啦. =.=”行返转头时,见冠华o既老板开闸,试唔试呢?男友话都系唔好喇,佢应该未set up啦.最后都系决定呢间.我要$33.00o既日式叉烧雪菜喇沙,饮热好立克.男友要$37.00o既卡邦尼焗龙利柳饭,饮冻柠乐,要加$5.00.Order完后,两杯o野饮先到.我o既热好立克只加一茶匙糖就够.然后男友o既卡邦尼焗龙利柳饭到o黎, 重快过我o既喇沙o既?睇睇个饭,我觉得啲汁唔够,食到底时应该会唔多好食,而勺起鱼柳o黎睇,白雪雪o既饭就只系有啲蛋o系o度.之后我o既日式叉烧雪菜喇沙o黎到,碗已经唔大,勺o黎睇吓,原来米线系好少,汤就好多. 好喇,开餐,喇沙系香但辣o左啲,日式叉烧系来货,虽然瘦但松软.呢个整体唔错,但冇咁辣会好啲.我又试吓男友o既卡邦尼焗龙利柳饭,鱼柳滑唔鯹,而饭呢,竟然惹味,应该落o左鸡汤煮吧,而卡邦尼汁味道o岩o岩好,好味.估唔到呢个卖相一般
Order完后,两杯o野饮先到.
然后男友o既卡邦尼焗龙利柳饭到o黎,
我又试吓男友o既卡邦尼焗龙利柳饭,鱼柳滑唔鯹,而饭呢,竟然惹味,应该落o左鸡汤煮吧,而卡邦尼汁味道o岩o岩好,好味.估唔到呢个卖相一般o既焗饭,有咁好o既效果.
味道分系4.625分