2017-07-16 209 浏览
出粮后,食餐好既奖励自己。同同事happy friday 食好西。呢间餐厅非常多选择,我地惊眼阔肚窄,每个种类简一款。浦井沙律-menu 图系一个一人份ge 大小,我地都系谂住过下口瘾,上抬时原来好大份,系一盘,四个人分到一人一碗,好多料有蕃茄沙律菜等,饭前食呢个够哂健康。上牛烤-上抬时以为份量唔太,因为佢d 肉摆得好集中,当我地睇下有咩种类时,发现夹极都有!本身切得适中,烧起来都好快熟而家有咬口 好软滑好入味,每种肉都食到2-3件,绝对做到样样试到又唔会太饱。炸鸡 原味 蜜糖酱-由于大家都想试多d 口味,决定叫mix, 个人推介蜜糖味,系honey mustard,劲惹味,同炸鸡劲夹,加上炸得香脆,肉质好嫩滑,食唔停呀。Apple cider-呢款系平时超市个只。芒果&蜜桃&菠萝沙冰-好大杯,果香味浓,唔太甜,呢餐咁浓味都够饮。梨大炸酱面-韩式炸酱面真系几时都满分,好浓味但唔会过咸,面质刚好,食起上尼有咬口。可可控-系绿茶waffle,waffle 仲热辣辣的,配雪糕好夹。雪糕牛角酥-好特别用牛角酥-但出奇地夹,大家一致好评!大家都决定下个月再来食,太多想食ge 野仲未食到。
Apple cider-呢款系平时超市个只。

雪糕牛角酥-好特别用牛角酥-但出奇地夹,大家一致好评!
大家都决定下个月再来食,太多想食ge 野仲未食到。