2018-03-13 58 浏览
今日出大角嘴揾friend子。我平时好少会过去呢头,一路以为呢边都系死城,但原来呢边而家都几多小店可以行。行到咁上下,我friend子就话带我去佢平时至爱食既饭堂医肚。反正我都唔熟路,你话点就点啦一望餐牌已经觉得惊喜。我以为大角咀系得茶餐厅架咋。但佢个menu系正式西餐既模式,款式多而且吸引,最重要价钱都算贴地美国肉眼牛扒12oz超厚超大块,肉质鲜嫩多汁蜜糖慢煮烤猪手我未食过咁冧既猪手,完全唔使咬,入口即溶。猪皮有弹性但唔会似香口胶。金船长小食拼盘竟然有青口超鲜甜,炸物都非常脆口心太软朱古力布甸蛋糕绵密,啲朱古力漏到火山爆发咁。太吸引所以我食哂先唔记得自己无影相唔会太甜,配埋雪糕简直perfect match白牛黑牛饮得多,呢度竟然有白牛咁搞笑大角咀啲餐厅原来都有咁高质,睇黎呢啲好地方要黎多啲先得

美国肉眼牛扒12oz
超厚超大块,肉质鲜嫩多汁

蜜糖慢煮烤猪手

金船长小食拼盘
竟然有青口
超鲜甜,炸物都非常脆口

心太软朱古力布甸
唔会太甜,配埋雪糕简直perfect match

白牛
黑牛饮得多,呢度竟然有白牛咁搞笑

大角咀啲餐厅原来都有咁高质,睇黎呢啲好地方要黎多啲先得