2019-01-18
今日同朋友系旺角tea一tea 朋友上次食过呢间话好食 决定要再战咁话黎既时间因为仲好早 除左我地之外得一枱客 地方好大好光猛 都几舒服我地叫左三杯特饮 特别推介系Marry me 除左岩哂打卡之外 佢用西柚汁做底 加左blueberry同raspberry 甜甜地带少少酸 非常好饮食物方面 Bulgogi Fajita系韩式牛肉位 里面有mozzarella同jalapeno 睇佢外表冇乜特别 但味道都唔错 另外当然唔少得炸鸡 我地叫左soy barbeque whole chicken 味道非常好 朋友话有少少辣 我就觉得唔辣 鸡肉好嫩口 炸既时间岩岩好 唔会太干 炸鸡仲捞埋d年糕 点埋d汁食 好惹味总结:呢几年香港开左好多韩国引入既炸鸡 食过咁多间 炸鸡黎讲呢间系数一数二 唯一扣少少分系食物款式唔算多 另外因为餐厅系登打士广场二楼 我地食食下都闻到楼下攻上黎既臭豆腐味 大家要有定心里准备一定会再战!
一定会再战!