2019-01-31 66 浏览
好耐无食西餐,所以专登和朋友试一试呢间西餐厅! 平时大多食西餐都系尖沙咀,今次想系屋企附近发掘一下一进餐厅,见到客人都不小,所以我地只好坐系吧台度食! 又有另一番风味!餐厅系间seafood bar restaurant,所以也可以饮酒🍻不过明天要返工,酒精还是留待下次吧! 我地二人点了一个怀旧铁板餐:安格斯牛西冷扒餐($158),套餐跟一个牛角包🥐、南瓜🎃汤同埋一杯饮品! 落单时偷望人地点了个大虾🍤浓汤扁意粉($178),所以我地都单点左个意粉! 食完牛扒餐同意粉,我地都超 级 饱! 餐厅有几点都值得赞赏! 首先,一坐低,侍应好快俾左两杯热水俾我地! 唔知有冇人同我一样,如果餐厅提供杯冻水/冇煲过既水,系唔饮架呢? 所以餐厅提供热水👍🏻👍🏻👍🏻好贴心! 其次,我食紧意粉时,侍应见到我将d 壳摆左系个碟仔度,即刻拎左个小杯俾我装壳👍🏻👍🏻最后就系餐厅系有open kitchen 既设计,厨房用玻璃隔住,钟意望厨师煮野既,可以一路睇 一路食😄😄😄最推荐系餐厅既铁板餐,因为价钱最相宜,又有前菜同饮品!

食完牛扒餐同意粉,我地都超 级 饱!

最推荐系餐厅既铁板餐,因为价钱最相宜,又有前菜同饮品!
  • 大虾浓汁意粉