2020-11-12
我好多年前试过呢个集团唔记得边间分店, 超难食🤮🤮! 所以我对佢少少好感都无! .早前同事买过外卖话好得🤔, 所以我有日经过就试下买外卖, 🍝明太子海鲜意粉, 🦐🦑海鲜唔驶讲一定系超级雪藏, 但系明太子同意粉都好有惊喜, 所以早几日决定拉队去堂食! .🍕Pizza ~ 还可以, 皮唔太厚, 馅料都算多, 系要自己切比较麻烦! 🥩汉堡扒餐 ~ 呢个就差喇, 肉好嚡好硬🍄🍝黑松露菇菇意粉 ~ 黑松露完全唔觉,酱汁 creamy, 仲系我食过最多菇菇的意粉, 意粉软硬适中, 呢个超赞, 性价比高! 🦐焗虾长通粉 ~ 通粉焗到好硬, 雪虾完全无味 (当然吧), 呢个比较失望, 性价比超低! 午餐加钱可有🥣餐汤或🥗沙律 + 任饮🥤汽水、☕咖啡 (汽水同咖啡都超难饮)🤢.🧐总结: 可以再去!
🥩汉堡扒餐 ~ 呢个就差喇, 肉好嚡好硬
🧐总结: 可以再去!