2021-08-16
汤底有得选择浓汤/清汤或者加钱转黑蒜油浓汤/清汤,重口味淡口味人士都照顾到👍🏻拉面冇得拣软硬度,我哋两碗嘅面都比一般拉面店硬好多,有咬口,如果只爱软身面质嘅就未必啱食。每张枱都有一樽蒜蓉同一樽辣椒酱,我哋劲推蒜蓉,新鲜又香口,加入2款汤底即时锦上添花!个辣椒酱就唔太推介,味道似豆瓣酱,唔太夹!⭐ 豚骨拉面 转 黑蒜油浓汤 $73+12⭐味道:8/10👧🏿👦🏻:呢碗本身配3块叉烧、荀同溏心蛋一整只,好足料!叉烧簿身大块,半肥瘦好嫩口,外皮有啲烧焦味,都几出色🥰溏心蛋生熟度刚好,腌得好入味,甜甜咸咸。黑蒜油浓汤香而不油,推介!⭐丸京拉面 配 浓汤$95⭐味道:7/10👧🏿👦🏻:呢款拉面比上一碗面多三块「真叉烧」,我哋食落去感觉就系比较瘦,有普通叉烧咁重油脂味。浓汤汤底豚骨味浓郁又唔会过咸,近期最惊喜嘅汤底🥰🥰🥰⭐七味炸鸡 (5件)$35⭐味道:7/10👧🏿👦🏻:不得不就外表有啲似韩或炸鸡🤣不过个调味真系超日式,咬开系海量七味粉,香口唔太辣,仲要满满鸡油,唔柴唔老!每件都好大旧,建议一人叫两旧就够啦😉
⭐ 豚骨拉面 转 黑蒜油浓汤 $73+12⭐
味道:8/10