2023-03-17
以前好惊去女仆cafe, 因为楼上cafe已经好多都好伏,仲要加埋女仆,真系唔系frd约都唔敢去。早两日个frd话去呢度gathering,一出门口,见到劲大个花牌,䢂口位少窄,摆埋个花牌差d出唔到䢂(好记得佢部䢂个䢂门会系咁闩)。迫下迫下终于入到。我地中午到时佢地唔多客,咁有个女仆来serve啦(好似叫阿配,唔记得了,但佢有讲过几次自己名),佢又真系逐页menu咁讲,我个人几惊讶,好似佢哋一知道呢系第一次来就会开学礼咁brief你。重点,佢地有个学生餐,野食野饮加埋68$,咁我地志在睇戏前食个饭,佢地有d餐有多d item嘅,但我地都无时间玩就无叫了~餐上得都几快(杯饮品仲快,叫左一阵就出左)然后个女仆要我地施魔法!虽然一早听过,但原来要讲出口都要几高耻力下🫣野食!呢个要赞下!之前我咁惊去楼上cafe就系因为d野一系煮得难食,一系上到已经冻哂,但佢呢度出餐真系好快,碟意粉热到辣口的,同埋好大碟!真系够哂饱!佢地好似有送外卖,见厨房d人会攞外卖走,都几搞笑我地谂住加个小食,佢d女仆话厨房去左送外卖,生意难做🤧整体,价钱对得住野食,有招呼,仲有本书仔送,都feel到佢哋班人几用心搞的。推
整体,价钱对得住野食,有招呼,仲有本书仔送,都feel到佢哋班人几用心搞的。推荐!