2024-04-01 1662 浏览
呢头茶记都多,今次呢间系男朋友猛话好食所以带我黎试,一入黎店面都好大,望落都几光鲜,大部分都系卡位,坐落都舒服,menu选择都几多,除左港式常餐野,仲有好多西式呀、马拉呀,小菜咁,而每晚都会有一款晚餐,日日唔同款,写呢个食评既时候我都食左3次,系少数我会主动翻噱既茶记😂 讲返野食,食过好多呃like all day breakfast ,呢度都有一个all day $65连饮品,睇落都几丰富,而味道都唔错另外再叫左当晚晚餐,鸡扒拼鸡髀菇,$79有汤、餐包同饮品,晚餐黎讲都算抵食,块鸡扒又大又厚,个汁食落都几好,唔会太咸,主菜可以拣饭/意粉/薯菜,佢个薯菜唔系急冻薯条,而系焗薯垫系底既菜系西兰花同椰菜花而且份量都唔少!同一般茶记既薯菜比相对高质之后再食左两次晚餐,第二次食香煎盲曹鱼柳,本身冇咩期望,但呢个鱼柳真系几出色鱼皮煎到脆卜卜而且d粉都薄身,鱼肉食落软滑,忌廉汁同鱼柳都几夹而再之后食既晚餐就系牛柳拼猪扒,系茶记要食到好味既牛都真系可遇不可求,呢个牛柳水准只属一般,而猪扒都比较咸,翻噱第三次系有d失望既区内茶记黎讲都算系前列,下次再食想试埋咖喱同小菜

之后再食左两次晚餐,第二次食香煎盲曹鱼柳,
本身冇咩期望,但呢个鱼柳真系几出色

区内茶记黎讲都算系前列,下次再食想试埋咖喱同小菜
用餐时段