星耀廳

Lighthouse Café
餐厅: 星耀廳
资讯:

2024-04-20 3308 浏览
行入酒店门口,以为地方唔大,对buffet也没有太大期望,谁不知上了餐厅位置别有洞天,对住落地玻璃的餐厅,已经心旷神怡,更开心系可以有窗口位!食物种类凡多,差不多由餐厅头行到餐厅尾都有食物,而且摆设精致,并非大堆头般堆砌,感觉会更矜贵!海鲜种类都多,除左无生蚝,差不多咩都有,龙虾,长脚蟹,啖啖肉蟹钳都有!最惊喜系饮品任饮,除了果汁咖啡外,好似仲有啤酒,因我唔饮酒,只系见到有类似生啤的机!可能地方大,人流又唔算密集,无需排队或抢食的情况,感觉好舒适!虽然我食的种类唔多,但吃过每一种都非常满意,尤其甜品更出色,炖汤都有惊喜!我朋友生日,餐厅可以安排生日牌,用甜品蛋糕点上蜡烛砌出惊喜!以前觉得海洋公园好远,但有了海洋公园站就非常方便,去这间酒店就搭接驳巴士,几分钟内都可到达,半小时一班车,安排也可接受!折后价钱都有惊喜,dinner buffet 唔洗七百蚊真系物有所值!最后要赞下餐厅服务,本来我用openrice book lunch buffet ,好彩酒店用whatapps confirm booking ,我先知平日无lunch buffet ,系semi buffet ,于是即时帮

最后要赞下餐厅服务,本来我用openrice book lunch buffet ,好彩酒店用whatapps confirm booking ,我先知平日无lunch buffet ,系semi buffet ,于是即时帮我改booking去dinner buffet ,真系多谢佢地既细心服务!讲真如果只系电话confirn booking,一来我未必接听陌生电话,二来可能太匆忙,听左时间岩就收线,有whatapps 就可以详尽D,清楚D,低赞!
2024-04-17
庆祝纪念