2023-11-27
喺OpenRice 见到呢间餐厅🍴装修好靓😳好多花花墙😍 食物饮品的卖相亦一流😎 忍唔住今日就约朋友去试下😃😃餐厅位于鲗鱼涌英皇道1001号,喺太古和鲗鱼涌港铁站中间,呢栋大厦有唔少食肆,几岩约朋友黎聚会🥳我地两个人叫咗一个主菜、一份小食和两杯饮品。炸黑松露薯条- 系厚薯条黎😃刚刚炸起,配上惹味的黑松露酱😃😃 极为好味🥳🥳🥳松叶蟹膏蟹肉配蟹汁猫耳朵意粉- 蟹肉份量好多😍😍猫耳朵意粉烚得好岩时间,好弹牙 Al Dente 😄😄配料又丰富,有满满的蟹籽🤭🤭 仲有菇呀!营养均衡😎😎Rose Latte Around the World 🌎 - 造型拎满分💯!用一个地球仪器皿做酒杯,配上行李箱和铁羽毛🪶,卖相一流😃😃餐厅仲有好多款食物我都想试😎会再同朋友黎帮衬🤭🤭🤭NN Coffee & Gin (鲗鱼涌)鲗鱼涌英皇道1001号11楼1号舖
我地两个人叫咗一个主菜、一份小食和两杯饮品。
炸黑松露薯条
松叶蟹膏蟹肉配蟹汁猫耳朵意粉
Rose Latte
Around the World 🌎
餐厅仲有好多款食物我都想试😎会再同朋友黎帮衬🤭🤭🤭
NN Coffee & Gin (鲗鱼涌)
鲗鱼涌英皇道1001号11楼1号舖