2019-04-27 2805 浏览
Book左7:30,但大部分人都迟到。好在无人等位je,最后我地7:50先入座。地方宽阔,啲枱唔会放到密密麻麻,有空间感。不过我地5人,就安排坐卡位,有少少迫我地拣左C1个餐坐低无耐就好快上左个海鲜大拼盘,每人一份。有龙虾仔,大海虾,鲍鱼,蚝,青口同大蚌好丰富丫之后就扫呢个QR code落单,有汤底,肉(鸡,牛,猪,驼鸟,羊,鱼),丸(墨丸,四宝丸,芝士丸等),饺(粟米猪肉,韮菜,鲜虾水饺,鲜虾云吞等),仲有是日海鲜,餐肉,田鸡,鱼腐等等。。。蔬菜,面食,雪糕,糖水,熟食,配料同饮品都系自助的。沙嗲锅好浓,但唔辣,不过都重味的,咸渌海鲜好入味无拣错锅底不过个锅好大烟,真系睇唔到对面𠮶位啲海鲜都几新鲜,yummy本来系个frd介绍呢间的。之后睇食评,好多negative的。仲要今日庆祝生日㖞,几惊唔好食丫好在都无令我失望但唔知点解,星期五都无人等位。walk in都随时有位。食够两个钟,都唔会赶你走。可以继续吹水

我地拣左C1个餐

好丰富丫

海鲜拼盘

蔬菜,面食,雪糕,糖水,熟食,配料同饮品都系自助的。

沙嗲锅好浓,但唔辣,不过都重味的,咸
渌海鲜好入味
无拣错锅底

沙嗲汤底

不过个锅好大烟,真系睇唔到对面𠮶位
啲海鲜都几新鲜,yummy

龙虾

好在都无令我失望