2019-12-08
呢间井茶系新开系南昌荟既一间日式X茶餐厅既fusion餐厅经过左几次,觉得都几靓个装饰🤣嘢食都几吸引,今次系ssp附近约咗friend就黎试吓!新出咗冬日menu⁉️几吸引有羊腩煲😍😍😍超中意食羊!!冬天就是要吃!铁板餐日式照烧鳗鱼鸡扒 $88拣咗薯菜同蒜茸汁,仲配埋餐汤+半件厚多士,几抵食👍🏻激大块鸡扒+原条蒲烧鳗鱼😱88蚊?吓亲我个份量😨鸡扒煎到个皮好脆,鸡肉肉质结实又饱满多汁🥺🥺❤️好中意🙈鳗鱼味十足,略嫌太腍身同薄,但呢个价钱,算好唔错了!🤪咖哩羊腩煲 $88呢个咖哩羊腩煲都系要大赞🥳份儿超多,羊腩比得好重手,劲多粒,薯仔炆到又冧又入味,好好味!!马来西亚咖哩口味唔算辣,但落左羊腩一齐煲,味道极香,推荐!🌟🌟冻柠檬蜂蜜四季春 少冰茶餐厅都有呢d叫lol🤣叫黎试伏,又ok wow茶底几香 ok ga😛抹茶红豆冰 少冰红豆冰份量足👍🏻👍🏻抹茶味不算淡,还好的👌🏻芝心蘑菇鸡中翼(4只)$38好正!一咬开就成口都系芝士蘑菇既浓郁香气😍😍😍😍鸡中翼炸到微焦几惹味井茶 (深水埗)深水埗西邨路19号南昌荟地下G24舖
铁板餐日式照烧鳗鱼鸡扒 $88
拣咗薯菜同蒜茸汁,仲配埋餐汤+半件厚多士,几抵食👍🏻
激大块鸡扒+原条蒲烧鳗鱼😱88蚊?吓亲我个份量😨
鸡扒煎到个皮好脆,鸡肉肉质结实又饱满多汁🥺🥺❤️好中意🙈
鳗鱼味十足,略嫌太腍身同薄,但呢个价钱,算好唔错了!🤪
咖哩羊腩煲 $88
呢个咖哩羊腩煲都系要大赞🥳
冻柠檬蜂蜜四季春 少冰
抹茶红豆冰 少冰
红豆冰份量足👍🏻👍🏻抹茶味不算淡,还好的👌🏻
芝心蘑菇鸡中翼(4只)$38
井茶 (深水埗)
深水埗西邨路19号南昌荟地下G24舖