2020-02-23
装修同埋食物优惠吸引左我地去🥂 不过讲真环境系唔错但系食物同饮品既质素实在令人失望😫 如果以咁既食物质素完全唔值呢个价钱餐厅做紧任食优恵, 凡叫一个Main或一杯Cocktail即可以用$98任食小食或者惠顾一个Main加一杯Cocktail就可以加$88任食甜品🍮Salted lemon spritzer 🍋 ($80)呢杯系无酒精饮品, 饮落似咸柠七, 冇咩惊喜, 不过系我地order既三杯饮品入面算最好饮😟Year of Rat- Yakult ($136)冇咩益力多味, 甜甜地, 冇咩酒精味, 普普通通🤨White Rabbit🐇($130)三杯饮品入面最失望既一杯, 原本以为会系甜甜地, 点知系超级药水味, 而且所谓既white rabbit 只系将粒白兔糖夹系只杯度, 完全冇参与系杯酒度🙄Chicken Burger🍔($158)睇相好似好澎湃既感觉, 而且系餐厅其中一个signature main, 所以就试下😌 因为本身食物既选择都唔多🙈 首先见到burger 既真身真系O晒嘴, 因为完全唔同样🤨 二黎味道完全系无特别可言, 实在系普通到不能再普通😤Black Truf
Salted lemon spritzer 🍋 ($80)
Year of Rat- Yakult ($136)
冇咩益力多味, 甜甜地, 冇咩酒精味, 普普通通🤨
White Rabbit🐇($130)
Chicken Burger🍔($158)
Black Truffle Fries 🍟 ($68)
薯条既份量算多, 系果种粗粗长长果款既薯条, 面头洒左啲truffle 粉同埋盐, 普普通通咁
我地系甜品同埋小食之中拣左小食, 另外加左$15蚊食三款海鲜小食, 加埋大概有10款小食可以选拣📝 第一round 会俾晒全部款式你, 食完钟意就可以再叫想食果款👍🏽 全部小食都系炸物, 通通都系好脆好油腻感既炸物, 食完一轮基本上都冇encore🙄
成餐饭食左千几蚊完全唔知自己食左啲咩😂 呢间餐厅我绝对唔会再encore同埋真系同想像差太远