餐厅: 稻香 (屯門時代廣場南翼)
资讯:

2022-10-27 240 浏览
松软叉烧包(中)好味指数 3/5 🍭🍭🍭{一笼有3个 味道正正常常 叉烧粒和酱适中} 山竹牛肉球(中)好味指数 2.5/5 🍭🍭🍬{一笼有4粒 比平时食既牛肉球细一点 牛肉味不突出} 时菜鲮鱼球(中)好味指数 2.5/5 🍭🍭🍬{同牛肉球既大细一样 一笼有4粒 味道正常 但感觉鱼味不突出}潮州蒸粉果(中)好味指数 3.5/5 🍭🍭🍭🍬{粉果不错 一笼三件 馅料和皮既厚薄适中}怀旧猪肚鸡扎(大) 好味指数 3/5 🍭🍭🍭{鸡扎一件都几大件 入面有鱼肚 猪肚 香芋 鸡件 整体都不错}涮涮羊肉肠粉(大) 好味指数 4.5/5 🍭🍭🍭🍭🍬{这是最有惊喜既点心 想不到几好味 皮很滑又唔会太厚 入面既羊肉切成免治一样 配合其他少少既配料 令到入口好香好滑 又唔会有太膻既味道 😋}樱花虾煎薄撑(大) 好味指数 3.5/5 🍭🍭🍭🍬{薄撑煎得好香 厚薄适中 特点既樱花虾 感觉较少 入口都不觉有樱花虾}蚝皇鲍鱼烧卖 $19.8好味指数 2/5 🍭🍭{鲍鱼虽然细小 但都好弹牙 下面烧卖真系好失望 味道同平时
松软叉烧包(中)
好味指数 3/5 🍭🍭🍭
{一笼有3个 味道正正常常 叉烧粒和酱适中}

山竹牛肉球(中)
好味指数 2.5/5 🍭🍭🍬
{一笼有4粒 比平时食既牛肉球细一点 牛肉味不突出}

时菜鲮鱼球(中)
好味指数 2.5/5 🍭🍭🍬

潮州蒸粉果(中)
好味指数 3.5/5 🍭🍭🍭🍬
{粉果不错 一笼三件 馅料和皮既厚薄适中}

怀旧猪肚鸡扎(大)
好味指数 3/5 🍭🍭🍭

涮涮羊肉肠粉(大)
好味指数 4.5/5 🍭🍭🍭🍭🍬

樱花虾煎薄撑(大)
好味指数 3.5/5 🍭🍭🍭🍬

蚝皇鲍鱼烧卖[假日] $19.8
好味指数 2/5 🍭🍭
{鲍鱼虽然细小 但都好弹牙 下面烧卖真系好失望 味道同平时系街食既烧卖差不多😢}

中点:$23 大点:$26