2019-07-18 129 浏览
寻晚同朋友来食饭,朋友之前食过,觉得可以带我去食,点知到最后,朋友话,比起之前,食物质素差左好多寻晚好多人都人叫2人餐,但我地反而散叫。叫左一款黑松露pizza,一客和牛,一碟徳国肠,同沙律。首先讲下沙律先,酱汁偏咸,我无谂到沙律都可以甘唔健康既😂😂然后上pizza,我发现系好食既,不过黑松露味反而唔太出众,如果可以重味d就更完美啦!值得一食既!之后上和牛配三文鱼籽,呢款,我觉得好失望,因为烧汁超咸,原本配菜脆肉瓜系好甜既,但点知一入口就好咸,牛肉就非常的熟,熟到无d牙力都非常难咬既程度我自问对食牛无乜要求,但真心唔推荐。另外d三文鱼籽,我见唔到有,因为已经俾酱汁掩盖左。。。。。后来上左徳国肠,都唔错,值得推!不过食到最后,我地系食唔哂。因为俾pizza霸住个肚噜,其实d薯条炸得好食呀😂到最后,上埋最后送既个朱古力甜品!女孩子有个甜品肚,食落又好食,结果食哂!饮品方面,我就叫左烤布蕾波波茶,朋友叫左黑松露可可。波波茶d珍珠好硬,好难咬,感觉系无煮熟既感觉啰。朋友杯可可,都系无乜味,有d难饮,所以到最后成杯都无点掂过😑整体而言,唔会再食返呢间。

寻晚好多人都人叫2人餐,但我地反而散叫。
叫左一款黑松露pizza,一客和牛,一碟徳国肠,同沙律。

首先讲下沙律先,酱汁偏咸,我无谂到沙律都可以甘唔健康既😂😂

整体而言,唔会再食返呢间。
2019-07-17