2019-08-22 452 浏览
第二次去食 觉得有点退步咗叫咗3样share plate, 再每人一个雪糕(1)紫菜墨鱼脆脆(2)墨西哥炸云吞(3)黑松露薯条(4)焦糖酱盐味雪糕(5)芒果热情果酱椰子班兰雪糕我谂住会有啲主食 但原来menu选择唔多End up叫咗3️⃣个小食 上晒枱先发觉 全部都是炸的🔥 早知叫个bao... #饭脚的重要性上次食过墨鱼脆脆 好想再食😋 encore后觉得佢地退步了😕 唔知系咪炸的温度太高 放咗十分钟 仲系好热 食唔到有墨鱼味🦑炸云吞🥟 卖相一般 不过入口唔错 好似新年食的角仔咁 云吞入面系虾 出面就有牛油果酱🥑+莎莎 几得意的组合😉黑松露薯条🍟 主要靠佢个酱 朋友话好食 我就一般喇 无话好特出 如果唔系肚饿 应该唔会食晒🤪Regular menu的雪糕句🍦有2款味 抺茶 / 盐味 8️⃣月推介系泰式雪糕包👉🏻班䔵味 一心想食盐味 又比个special menu打断我计划👻我系超钟意食新加坡个班兰蛋糕 但系呢个雪糕包 好 失 望 💀 可能系同个芒果热情果酱唔夹 我好后悔唔stick to the plan,, 感觉试咗伏野😩📜Overall:service系无之前咁好的 男server系好啲
第二次去食 觉得有点退步咗
(4)焦糖酱盐味雪糕
(5)芒果热情果酱椰子班兰雪糕
我谂住会有啲主食 但原来menu选择唔多
Regular menu的雪糕句🍦有2款味 抺茶 / 盐味
📜Overall:service系无之前咁好的 男server系好啲 会留意住每枱客人的需要 女server挂住倾计 我伸咗手4次叫埋单都 见 唔 到😯👎🏾
🍽Food:2.5/5
💰Price:3/5
🕴🏻Service:2/5
Truffle  Fries
Shrimp  Tacos
Seaweed  Poppeds
Thai  Ice-cream  bao
Caramel  sauce,  salted  ice-cream
2019-08-20