餐厅: 漁樂 (黃大仙中心南館)
资讯:

下午茶时间黎到呢一间试下,入面环境几好,坐得几舒服。👍🏼佢下午茶嘅餐牌食物种类都几多元化,想要轻食嘅又有越式包或者泰国小食。如果你未食午饭,想食大份啲嘅下午茶,佢亦都有饭同粉面俾你拣。😁今次叫咗个轻量海南鸡配油饭。鸡好滑,饭好入味,佢仲会附送一个冬阴公汤,整体嚟讲都几好。👍🏼我哋仲叫咗香辣肉碎炒泰式金边粉,金边粉唔太干亦都唔太湿,食落去辣辣地,好开胃。👍🏼我哋仲追加左黑酱牛油鸡翼,牛油鸡翼炸得好脆,正常味道。👌🏻下午茶配青柠红茶👍🏼或热饮都系免费的。

我哋仲追加左黑酱牛油鸡翼,牛油鸡翼炸得好脆,正常味道。👌🏻

下午茶配青柠红茶👍🏼或热饮都系免费的。