一直都几钟意食韩国料理, 咁0岩同事畀左张 $50元 优惠劵我, 中午 食满 $100 元 ,即可以减 $50元 , 真系几抵 !!我同老公仔放lunch 12:45 pm ,即该走去攞位 ,哗!!!估唔到咁多人,好多人都订左位 ,唉!!!我地失策左 ,应该订位会好 d .所以等位时睇定食咩先 ~~一坐底即叫野食 ~~~我叫左 -- 鸡肉杂锦石头饭 - $60元 另加 $12 要左杯 冻柚子茶老公叫左 --烤杂锦肉 ,内有鸡肉,牛肉,猪肉 另加 $12 要左杯 杨枝甘露 一 落完单 ,好快 每人就有三小碟前菜 - - 泡菜 ,冬瓜, 青椒泡菜唔算好辣,ok . 冬瓜唔会好林,够清. 青椒一般 ,无咩味 .好啦 !!!老公个餐到先~~ 个样唔错㖞 ~~不过一黎到挂住影相,好快 d鸡肉 烧焦 左少少 ,偷食左一啖鸡肉 ,几够味 ,味道偏向浓d .之后 ,我个饭黎啦 !!! 好热呀 !!! 即刻整 d 辣酱捞晕佢先 !!!! 一路食 一路出烟 !!! 有 d 饭焦添!!! I like it 因为赶时间返公司 ,都食得好急下 ,拿拿临食完走人了 !!!值得一提: d 侍应加水好快,
一直都几钟意食韩国料理,

所以等位时睇定食咩先 ~~一坐底即叫野食 ~~~

泡菜唔算好辣,ok
. 冬瓜唔会好林,够清.
青椒一般 ,无咩味 .

值得一提: d 侍应加水好快,反应都好快,抵赞

仲送多张优惠劵 ,下个月一定会再去!!!
前菜
烤杂锦肉