2021-12-25 41 浏览
今次第一次嚟,朋友话这间的生蚝抵食又好食,不过我今日唔打算食蚝,我食set lunch,因为仲要赶住去做嘢。今日set lunch我鐡板大虾伴鱼柳薯菜、热柠茶,餐汤唔知系乜汤,不过几好味,块面包好香香菜味,松软,好正👍🏻主菜👉🏻鐡板大虾伴鱼柳薯菜、黑椒汁大虾其实只系中虾咁大,味道只系咸咸地,肉地系硬,因为油炸所以有啲油。鱼柳肉好软,冇乜味,只系靠点黑椒汁带返啲味出嚟,黑椒汁好咸冇乜黑椒味。薯菜系炸薯角+椰菜,炸薯角好味不过得几粒。椰菜唔掂,好淋⋯太淋😟热柠茶一嚟到我真系唔知点讲!!有barcode!!😨首先,个柠檬系咪开箱后冇洗过直接切片用?!咁即系⋯唔通要同自己讲出街食嘢就预咗污糟?!我同侍应讲,她都好好即刻换过一杯。甜品系朱古力蛋糕仔,不过食咗唔记得影相😅整体可以唔再去都冇损失,不过我都会比次机会佢,下次再嚟。

主菜👉🏻鐡板大虾伴鱼柳薯菜、黑椒汁

甜品系朱古力蛋糕仔,不过食咗唔记得影相😅

整体可以唔再去都冇损失,不过我都会比次机会佢,下次再嚟。
2021-12-20