餐厅: 貓之眼
资讯:

2020-09-26 444 浏览
今日星期五平日12:00到我已经系排到第6张枱如果系放lunch嚟食 真系要早到加上齐人先可以入座 所以有信心早到加齐人嘅先好黎入座 坐低加落单 全程差唔多5分钟左右嘢食已经到咗 上菜速度真系好快咖喱猪肉+和牛汉堡蛋包饭 $96和牛汉堡个和牛汉堡几重牛味 大大嚿又好厚肉 食得出入边有洋葱 略嫌肉唔够Juicy 同埋可以再煎香啲面层个酱汁好似我之前喺日本食过嘅味道同个蛋包饭同埋够和牛好夹同balance 蛋包饭:个蛋好滑 做到𠮶种半熟未熟嘅蛋质地配埋个珍珠米 其实单呢个蛋包饭都好食咖喱猪:正常日式咖喱猪肉都算多 正正常常咁 完整体来讲其实呢个饭一次过满足左你三个愿望咁成件事其实系几满足嘅佢有日本小店咖喱屋嘅感觉有时有啲挂住日本嘅咖喱屋可以过嚟试吓不过自己睇时间做人啦 lunch time真系好多人同埋我都觉得一个lunch来讲 真系几贵
今日星期五平日12:00到
我已经系排到第6张枱