2022-11-30 295 浏览
朋友系会员所以今日拣咗呢一间嚟食, 11月份会员送嘅系一个素肉麦乐鸡,五件嘅小食,我觉得食返真肉好味好多。我哋叫咗一个鸡胸凯撒沙律,冇错佢系有面包糠鸡胸同埋生菜,不过凯撒沙律最重要嘅汁同埋芝士就好似失踪咗咁样,麻麻哋。主食我哋叫咗个巴马芝士明虾长通粉,呢个嘅味道还可以,d虾都新鲜,一共有6粒都算阔佬,不过可惜唔记得影相。总结系呢间嘢都好坐嘅,算易揾位,但质素麻麻不过价钱比较贵。我哋叫咗一个鸡胸凯撒沙律,冇错佢系有面包糠鸡胸同埋生菜,不过凯撒沙律最重要嘅汁同埋芝士就好似失踪咗咁样,麻麻哋。主食我哋叫咗个巴马芝士明虾长通粉,呢个嘅味道还可以,d虾都新鲜,一共有6粒都算阔佬。总结系呢间嘢都好坐嘅,算易揾位,但质素麻麻不过价钱比较贵。

总结系呢间嘢都好坐嘅,算易揾位,但质素麻麻不过价钱比较贵。

总结系呢间嘢都好坐嘅,算易揾位,但质素麻麻不过价钱比较贵。