2024-06-13 18 浏览
网上好多人都推介呢一间韩式餐厅,无论系环境定系菜式都好地道,好有feel!入咗嚟就好似去咗韩式大排档咁,同喺韩剧见到嘅一模一样,无论系装饰定系枱凳都模仿得好足,好适合打卡!仲会播K-Pop,一路食一路听,非常chill!我哋嗌咗个细嘅部队锅,炸流心芝士猪扒,芝士泡菜煎蛋卷,拉丝芝士韩式炒鸡。部队锅就算嗌个细嘅都已经好够,入面超足料,有午餐肉、厨师肠、泡菜、茄汁豆同埋公仔面,全部都好入味!大推炸流心芝士猪扒!呢个一定要试,吉列猪扒嘅脆皮配埋入边嘅流心芝士,外脆内软,仲要新鲜即炸,热辣辣,好好食,好特别!芝士泡菜煎蛋卷都超级大份,热辣辣嫩滑嘅蛋卷包住满满嘅泡菜,啖啖都爆汁,超级满足!更加值得一提嘅系拉丝韩式炸鸡,份量固然多,鸡肉仲要超级嫩滑,配埋芝士嘅香味,非常夹,口感都好丰富!另外我哋仲嗌咗一杯苹果梳打同埋一杯柚子梳打,唔会太甜,饮落好fresh!