餐厅: 帝樂德國餐廳 (Fashion Walk)
资讯:

2025-01-12 107 浏览
红酒烩牛尾配珍珠洋葱、蕃薯条、蒜芯、甘荀苗一食就感觉到,牛尾经过长时间既炖煮,肉质软嫩超入味,一啲都痴骨,入口即溶,红酒香气浓郁又不唔会太抢口,加埋配菜与蕃薯条既酥脆,层次感大增。纽伦堡猪肉肠配酸椰菜外皮够薄,肉质够鲜嫩,搭配酸椰菜既酸味,又开胃又平衡左猪肉既油腻感。德式面麭圈牛仔肝酱酱汁浓郁与面麭的弹性相得益彰,面麭仲热,系新鲜焗出黎。饮品 Spice: stone ginger wine, fresh calamamsi, fresh ginger, jasmine tea, honey生姜酒既辛辣与新鲜柠檬香气扑鼻,搭配茉莉花茶清香同蜂蜜甜味,清新的口感又暖胃,好适合冬天饮。自家制既各式年糕仲有早鸟八折优惠
红酒烩牛尾配珍珠洋葱、蕃薯条、蒜芯、甘荀苗

纽伦堡猪肉肠配酸椰菜

德式面麭圈牛仔肝酱
酱汁浓郁与面麭的弹性相得益彰,面麭仲热,系新鲜焗出黎。

饮品

自家制既各式年糕仲有早鸟八折优惠